Over Ons

<metacharset="utf-8">

Welkom bij Stoelhoezen - uw ultieme bestemming voor exquise, chique en hoogwaardige stoelhoezen.

Ontstaan ​​uit een passie voor tijdloze elegantie en aandacht voor detail, begon Stoelhoezen zijn reis in 2020. Onze oprichtster, mevrouw Claire Dubois, is een gerenommeerd interieurontwerpster met een bijzondere affiniteit voor woningtextiel. Terwijl ze probeerde haar visie van sierlijke en warme interieurs tot leven te brengen, ontdekte ze een onderbenutte niche in de interieurontwerpindustrie: stoelbekleding.

Claire begreep dat stoelen, die vaak over het hoofd worden gezien, een ruimte kunnen transformeren als ze goed zijn aangekleed. Dus besloot ze Stoelhoezen op te richten, een bedrijf dat zich toelegt op het produceren en leveren van stoelhoezen van de hoogste kwaliteit.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Parijs, maar onze invloed en klantenkring zijn wereldwijd. Ons team bestaat uit gepassioneerde ontwerpers, bekwame ambachtslieden en klantenserviceprofessionals, allemaal toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke producten en een ongeëvenaarde online winkelervaring.

We bieden een scala aan stoelhoezen, van klassieke ontwerpen tot moderne ontwerpen en op maat gemaakte stukken. Elke hoes is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail, zodat elk item dat u van ons ontvangt van onovertroffen kwaliteit is.

Stoelhoezen is meer dan alleen een winkel voor stoelhoezen. Wij zijn een beweging die tot doel heeft de esthetiek van uw ruimtes opnieuw te definiëren door een vaak over het hoofd gezien element van uw huis of kantoor uit te vergroten. Onze missie is om u te helpen warme, uitnodigende en stijlvolle ruimtes te creëren, stoel voor stoel.

Ga met ons mee op deze spannende reis om je ruimtes te transformeren met onze luxe stoelhoezen. Bij Stoelhoezen vinden we dat elke stoel het verdient om mooi te zijn.

Welkom bij onze familie.

Het Stoelhoezen-team.